Četvrtak, 27.01.2022.

Al Sadd od Barcelone ne želi novac jer ga ima dovoljno, zatražio je nešto sasvim drugo

Četvrtak, 04.11.2021. | Najnovije | Sport | novinarka

Legendarni Xavi Hernandez uskoro će preuzeti klupu svoje Barcelone, a u Kataloniju se vraća iz Katara, gdje je do jučer vodio ekipu Al Sadda.

Još samo treba da Barcelona riješi određene detalje sa ovim klubom iz Katara, a prema nekim informacijama iz španskih medija, na temelju tog dokumenta katarskom klubu pripast će oko 10.000.000 eura odštete zbog odlaska Xavija.

Najbliži suradnici Joana Laporte sinoć su otputovali u Katar kako bi pogledali utakmicu Al Sadda, a kasnije su sjeli za stol, najprije s Xavijem pa zatim i s njegovim šefom te pokušali dogovoriti raskid ugovora.

Katalonci su bili spremni isplatiti odštetni zahtjev ljudi iz Al Sadda, međutim oni su ih iznenadili rekavši kako im novac nije potreban jer ga sasvim dovoljno i imaju.

Oni su od Katalonaca tražili sasvim drugu stvar, koja je zaista neobična u ovakvim pregovorima. Naime, iz Al Sadda su od Katalonaca tražili dogovaranje prijateljske utakmice na njihovom sadionu u Kataru u bliskoj budućnosti.

Time će, smatraju, dobiti puno više, nego da im Katalonci isplate odštetu određenu Xavijevom ugovornom klauzulom. Čelnici Barcelone navodno nemaju ništa protiv toga, naprotiv, bilo što samo da njihova korona recesijom pogođena kasa ne mora primiti još jedan udarac.