Petak, 14.05.2021.

Zaboravili ste šifru za Netflix? Ne brinite, postoji sasvim jednostavno rješenje

Petak, 23.04.2021. | Najnovije | Tehnologija | novinarka

Ako ste zbog nekog razloga izgubili šifru za popularni streaming servis, njezin povratak je jednostavan i brz – sve što vam treba je malo vremena i internetski preglednik.

Koji god razlog gubitka vaše šifre za Neftlix, rezultati su uvijek isti – ne možete gledati omiljene serije jer se niste uspjeli prijaviti. Ako ste isprobali sve opcije poput potrage za zapisanom šifrom pokušajem prisjećanja tačne kombinacije slova i brojki, preostaje vam resetiranje šifre koje se, prema našem iskustvu, pokazalo najučinkovitijom metodom.

Samo obratite pažnju da ćete se, nakon što upišete novu šifru, na svim uređajima morati opet prijaviti. Za početak na stranici za prijavu pronađite opciju ‘Need help’. Nakon što na to kliknete, upišite svoju email adresu i kliknite na ‘Email Me’. Uskoro biste trebali dobiti poruku s poveznicom za promjenu šifre koji ćete kliknuti i na prikazanoj internetskoj stranici upisati novu lozinku.

Ako vam je tako lakše, šifru možete mijenjati i pomoću tekstualne poruke. Upišite broj vezan uz vaš profil i dobit ćete kod kojim ćete moći resetirati šifru. Ovo, podsjetimo, neće raditi osim ako ste telefonski broj povezali s vašim Netflix računom, upozorava Makeusof.

U slučaju da vam ni jedna od ovih metoda ne pomaže, morat ćete kliknuti na ‘I don’t remember my email or phone’ i upisati vaše ime i broj kreditne kartice. Ako Netflix plaćate nekom drugom metodom, morat ćete ih kontaktirati za resetiranje šifre, piše Noob.