Utorak, 02.03.2021.

Stjuardesa nudila “zabavu za odrasle” putnicima tokom i između letova

Ponedjeljak, 07.12.2020. | Globus | Najnovije | Vijesti | Novinar2

Avionska kmpanija British Airways istražuje navode da je jedna njihova stjuardesa nudila seksualne usluge i svoje donje rublje putnicima tokom i između letova.

Njene fotografije u kojima nudi svoje usluge prvo su objavili britanski mediji, a na fotografijama se jasno moglo vidjeti kako pozira u svojoj uniformi u avionu. 

Putnik je za samo 33 dolara mogao i da kupi njen donji veš. U slučaju da sa njom želi da se sastane u hotelu, potencijalni klijent morao bi da plati dvostruko više. Takođe, otkriveno je i da je putnicima obećana “zabava za odrasle” ako plate koliko treba. 

“Sve što treba da uradite je da platite određeni iznos novca i dobićete sasvim drugačije iskustvo i to prema vašem izboru”, navodno je napisala.

Nakon što su objavljene prve informacije o tome da se nepoznata stjuardesa koristi poslom u avio-kompaniji kako bi promovisala svoj posao sa strane, iz British Airwaysa su saopštili da su pokrenuli istragu kako bi identifikovali misterioznu stjuardesu. 

“Očekujemo najviše standarde ponašanja od svih naših zaposlenih i istražujemo ove navode”, rekli su iz kompanije za Fox News.