Srijeda, 23.06.2021.

Ubijen Draško R., biznismen iz Niša

Petak, 09.10.2020. | Najnovije | Region | Vijesti | Novinar2

U jednoj od kupljenih hala, u okviru firme “Min Kopeks” jučer je ubijen Draško R. iz Niša.

Policija je potvrdila da je pronađeno beživotno tijelo muškarca pored koga je pronađena krvava macola i sjekira tako da se pretpostavlja da je došlo do borbe između žrtve i ubice ili više njih, pišu srbijanski mediji.

Na njegovom tijelu vidljive su povrede tjemena glave, a pored su pronađene sjekira i macola. O ovom događaju je obaviješteno Više javno tužilaštvo.

“Žrtva je niški privatnik koji ima brata u Australiji i ovdje je započeo biznis. On je kupio samo donji dio hale i krenuo s poslom. Radio je s dvojicom radnika i pošto su imali mnogo posla, on im je rekao da idu da ručaju pa da se vrate i još malo nastave s poslom.

Međutim kada su se radnici vratili, zatekli su mrtvog vlasnika firme. Za sada smo zaista zatekli macolu i sekiru pored njega tako da ćemo pratiti pravac tragova”, rečeno je nezvanično od ljudi iz istrage.

Žrtva je poznata u Nišu jer je dugo držao jedan poznati kafić u gradu. U samom kompleksu “Min Kopeksa” kažu da je Draško R. bio radan čovjek i da je s puno elana krenuo da razvija svoj biznis.

“Ta hala koju je on iznajmio je u dubini fabrike tako da je moguće da niko nije čuo odavde šta se dogodilo$, rekao je jedan od radnika.