Četvrtak, 04.03.2021.

Bibija Kerla očistila smeće, posadila cvijeće i poručila: “Ovakva budala rijetko se rađa, ali se nađe poput djeteline sa četiri lista”

Utorak, 22.12.2020. | BiH | Najnovije | Vijesti | Novinar

Zastupnica u Skupštini Kantona Sarajevo Bibija Kerlana svojoj Facebook stranici objavila je da je na odmaralištu kod tunela Ivan očistila smeće i posadila cvijeće, uz poruku “Volim te Bosno i Hercegovino”, piše Radio Sarajevo.

U zadnja 3 dana bila sam dva puta u Mostaru i oba puta mi je zapela oku naša sramota. Parking poslije Ivana i tona smeća. Mislila sam da će mi trebati samo 2 sata da sve pokupim ali ni 4 nije bilo dovoljno da parking bude čist. U svemu tome mi je prve 4 kese pomogao Milorad zvani Cicvara iz Han Pijeska koji je sa svojim kamionom čekao kolegu da voze za Ploče.

E pa dragi Hrvati sretan vam Božić, a vama dragi Srbi, Bošnjaci i Ostali Bosanci sretna Nova godina i ubuduće umjesto što bacate smeće tamo gdje mu nije mjesto sadite cvijeće. Imamo najbolju zemlju na svijetu a najgore ljude koji u njoj žive.

12 kesa smeća i nestalo kesa ali stigao mrak i ja nazvala policiju u Konjicu da obavijeste komunalce da dodju natovariti smeće i da pokupe ono što je ostalo.

Moja rahmetli Mejra bi rekla ” ja budale” a ja vam već danas rekoh ova budala se rijetko rađa ali se nađe poput djeteline sa 4 lista.

A onom kretenu sto javno neki dan pita “Šta bi ja radila da se ukinu Kantoni” evo odgovora. Bosno i Hercegovino volim te”, napisala je Bibija.

Tagovi: Bibija Kerla