Petak, 14.05.2021.

Parlamentarac usred sjednice ljubio ljubavnicu

Subota, 26.09.2020. | Globus | Najnovije | Vijesti | Novinar2

Argentinski zastupnik strogo je kažnjen, jer je tokom online parlamentarnog zasjedanja ljubio grudi jedne žene, odnosno, kako se kasnije doznalo, partnerice.

Oženjeni otac troje djece Juan Emilio Ameri šokirao je kolege zastupnike, ali i svekoliku javnost, dopustivši lijepoj plavuši da sjedne na njegovo koljeno i nježno ga miluje prije nego što se on sagnuo i poljubio njezinu desnu bradavicu.

Iako je vladajuća koalicija odmah zatražila njegovu ostavku, osramoćeni 47-godišnjak sam je odstupio u četvrtak navečer. Scene seksa odigravale su se na velikom ekranu tokom rasprave o dugu pokrajine Salta, na kojemu su bili vidljivi i drugi zastupnici koji su sjednicu pratili iz svojih domova.

Da stvar bude bizarnija, zastupnik Ameri, koji je u decembru prošle godine osumnjičen da je seksualno zlostavljao tinejdžericu, prije ostavke ponudio je prilično bizarno objašnjenje.

Jako se sramim, bio sam uvjeren da je pao internet. Internetska veza je jako loša u unutrašnjosti zemlje. Moja partnerica je upravo izašla iz kupaonice. Upitao sam je je li sve u redu sa silikonskim implantantima, ona je, naime, prije 10 dana bila na ugradnji dojki. Pitao sam je mogu li je poljubiti pa sam to i učinio. Poljubio sam je u grudi. To je sve – objasnio je osramoćeni zastupnik.

Djevojka u centru skandala je Celeste Burgos, Amerijeva djevojka i politička savjetnica. Zbog skandala je izašla navidjelo činjenica da je Ameri rastavljen od supruge Alejandre Escudero.

Tagovi: Argentina