Subota, 10.04.2021.

Razlozi zbog kojih stariji muškarci žele mlađe žene

Ponedjeljak, 01.03.2021. | Lifestyle | Najnovije | Vijesti | Autor

Ne kažemo da svaki muškarac radije bira mnogo mlađu partnericu od sebe, no nije neuobičajeno da stariji muškarac voli mlađe žene  Pogledaj samo supruge Brucea Willisa, Aleca Baldwina, Mela Gibsona, Johna Stamosa…  

Je li starost samo broj i ništa više, je li u glavi ili je u nogama? Bez obzira kako odgovorila na ova pitanja, moraš priznati da su veze s velikom razlikom u godinama veoma česte. Je li tebi velika razlika u godinama sasvim ok kao i onima koji su se na takvu vezu odlučili?

Osim toga, pitaš li se zašto je u tim vezama muškarac najčešće stariji (osim u slučaju francuskog predsjednika Macrona koji kao pravi Francuz voli mijenjati ljubavne običaje)?

Evo zašto najčešće muškarci žele mlađe:

Misli da je bolja u krevetu Muškarci uglavnom misle da je mlađa žena puna energije i strasti. U svemu. Pa onda i u krevetu.

Većini muškaraca mlade žene ljepše su od sredovječnih Malo je muškaraca koji će vidjeti i shvatiti ljepotu starije žene, njima je gotovo zadano da ljepota i mladost idu ruku pod ruku. To je standard ljepote koji današnji mediji neprestano promoviraju: mlađe je uvijek bolje.

Muškarci žele ono što ne mogu dobiti Smatra se da stariji muškarac ne bi zapravo trebao uz sebe vezati puno mlađu ženu. Mnogima su upravo zato mlade žene neka vrsta zabranjenog voća. A onda je time i potjera uzbudljivija.

Mlade žene više vole eksperimentirati Ako frajer želi eksperimentirati u krevetu, misli da je velika vjerojatnost da će u tome imati više sreće s mladom ženom. Eksperimentiranje u krevetu traži otvorenost koja je kod mladih žena češća.

Mlade žene manje traže Na kraju dana starije žene uvijek će ipak tražiti više od veze. One točno znaju što im treba i to i očekuju ostvariti. Mlađe žene su opuštenije i lakše ih je zadovoljiti – barem tako misle muškarci.

Mlade žene preokupirane su i mnogim drugim stvarima Muškarac misli da mlađa žena radi na postavljanju karijernih okvira i okvira za svoju budućnost i s time je podosta prekoupirana i to je drži zaposlenom. Što znači da ga neće suviše opterećivati njihovom vezom i očekivanjima od njega.

Možda traži nekoga koga može kontrolirati Nije tajna da će se mlada žena veoma često zatražiti i prihvatiti savjet starijeg muškarca ili mu čak prepustiti da je on vodi kroz život. Mnogi stariji muškarci koji žele biti šefovi u vezi biraju mlade žene koje će na to pristati.

Ona laska njegovom egu Za starijeg muškarca mlađa žena je trofej (zato se i zovu trofejne žene) kojim se može hvaliti pred svijetom. Ona mu popravlja samopouzdanje i diže mu ego.