Petak, 24.09.2021.

UMJESTO DA ZAKAŽE SJEDNICU: Nedeljko Čubrilović skupštinskom limuzinom na partijski roštilj

Četvrtak, 09.09.2021. | BiH | Najnovije | Vijesti | Autor

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović počeo je da se priprema za izbore naredne godine, jer vidi da su već skoro svi krenuli u preuranjenu kampanju iako je do izbora ostalo više od godinu dana, a zagrijavanje je počelo partijskim roštiljom za probrane članove DEMOS-a.

Ovo je na svom blogu objavio poslanik u klubu SDS-a Nebojša Vukanović, koji Čubrilovićevu stranku naziva “Drpos”.

Vukanović otkriva da je Čubrilović sa novom luksuznom limuzinom “Audi A5”, sve sa rotacijama, došao do Goranskog jezera kod Doboja, kako bi provjerio da li je roštilj bio dobro spremljen, te održao partijski govor probranim članovima svoje stranke, koje je jedna u nizu ekspozitura SNSD-a.

Pitanje je, navodi Vukanović, zašto Čubrilović i na ovaj način zloupotrebljava položaj, koristi službenu limuzinu za partijske aktivnosti, umjesto da priprema sjednicu Narodne skupštine Republike Srpske, koje nema dva mjeseca.

Inače, Demos, koji vodi Nedeljko Čubrilović, predsjednik NSRS, nastao je nakon prošlih izbora i to cijepanjem Demokratskog narodnog saveza, tako što je nekoliko članova te stranke nakon osvojenih poslaničkih mandata istupilo iz stranke i formirali novu partiju.