Utorak, 15.06.2021.

Od posljedica koronavirusa preminuo sarajevski nastavnik Esat Ljajić

Nedjelja, 11.04.2021. | BiH | Najnovije | Vijesti | Autor

U ime SSOOiO BiH Kantonalni odbor Kantona Sarajevo i u svoje lično ime, upućujem iskreno saučešće povodom gubitka našeg kolege Esata – prijatelja i dobrog insana, kazao je Saudin Sivro, predsjednik Sindikata.

Iz samostalnog sindikata osnovnog obrazovanja i odgoja FBiH (SSOOiO FBiH) uputili su saučešće povodom smrti kolege Esata Ljajića koji je preminuo u 57. godini od posljedica zaraze koronavirusom, prenio je Avaz.
                                                                                                                                                               – – U zadnjih nekoliko sedmica dobijamo izuzetno neprijatna iznenađenja, a posljednje u tom nizu je iznenadna smrt kolege, Esata Ljajića, člana SSOOiO FBiH i nastavnika fizike u  OŠ “Sokolje” i OŠ “Mustafa Busuladžić”. Duboko smo potreseni i ožalošćeni jer na ovakve tužne vijesti nikada i niko nije niti može biti spreman – naveli su.

Dodaju i to da posebni ljudi žive u našim srcima i kada nisu pored nas.

– U ime SSOOiO  BiH Kantonalni odbor Kantona Sarajevo i u svoje lično ime, upućujem iskreno saučešće povodom gubitka našeg kolege Esata – prijatelja i dobrog insana – kazao je Saudin Sivro, predsjednik Sindikata.

Upućeni su izrazi podrške ožalošćenoj porodici, posebno Esatovoj supruzi Nafiji i sinu Elvisu, ali i svima onima kojima je Esat bio istinski prijatelj i kao takav ostavio neizbrisiv trag u njihovim srcima.

(PRESS/Source)