Nedjelja, 07.03.2021.

Srbija pomaže Crnoj Gori! Vučić uputio pismo Ani Brnabić, sutra se šalje prvi kontigent vakcina!

Srijeda, 17.02.2021. | Najnovije | Region | Vijesti | Autor

“Mogu da potvrdim da će sutra oko 18.30 vakcine stići u Crnu Goru. Premijerka Srbije Ana Brnabić predati će donaciju premijeru Crne Gore Zdravku Krivokapiću. Vlada Crne Gore izražava veliku zahvalnost za ovaj nesebični i humani gest, koji je odličan uvod u bolju bilateralnu saradnju dvije države”, rekao je Abazović.

Ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović kazao je da je Srbija još jednom pokazala svoje pravo lice.

-Uvijek zajedno u interesu građana. I u volji i u nevolji jedni za druge. Srbija pokazuje svoje pravo lice. Sa riječi na djela. Živjela Srbija, živjela bratska i prijateljska Crna Gora, napisao je Božović na twiteru.

Lider DF Andrija Mandić oglasio se ovim povodom na Twiteru gdje je napisao da je o vakcinama razgovarao sa predsjednikom Srbije Alekdandrom Vučićem.

Upravo sam obavio razgovor sa predsjednikom Srbije gospodinom Aleksandrom Vučićem. On je uputio pismo premijerki gospođi Ani Brnabić tražeći da Vlada Srbije, u roku od 24 sata, pošalje Crnoj Gori prvi kontingent vakcina!

Hvala Srbiji što misli na Crnu Goru u ovim teškim momentima. Živjela bratska Srbija! Živjela Crna Gora, napisao je Mandić. A. Grbović