Nedjelja, 28.02.2021.

DJEVOJKE IZ SRBIJE ZATEKLI GOLE ZA ŠIPKOM: Pogledajte snimak racije u striptiz klubu u Banjaluci! RAZBIJEN LANAC PROSTITUCIJE

Subota, 23.01.2021. | BiH | Najnovije | Vijesti | Autor

Policija je sinoć u okviru akcije “Dolar” uhapsila 11 osoba i razbila lanac prostitucije koji se odvijao u striptiz klubu “Karibik dens” u Banjaluci.

Policija je saopštila da je sinoć u 23.15 časova izvršila raciju u striptiz klubu koji se nalazi u sklopu hotela “Ćetojević” u Ulici Ivana Gorana Kovačića. Klub je radio van dozvoljenog radnog vremena do 22 časa i unutra je zatečeno 20 gostiju.

Zbog sumnje da su za novac pružale seksualne usluge uhapšeno je šest djevojaka. Uhapšene su Adna M. i Nina Š. iz Banjaluke i državljanke Srbije Marta V, Ana S, Zvezdana D. i Nina K. koje su navodno bile zaposlene kao plesačice.

Kod djevojaka je nađeno veća suma novca za koji su priznale da su zaradile prostitucijom. Državljanke Srbije nisu imale ni uredno prijavljen boravak u Banjaluci.

Dvije od šest uhapšenih djevojaka priznale su da su se bavile prostitucijom.

Djevojke su lišene slobode zbog sumnje da su za novac pružale seksualne usluge u ugostiteljskom objektu. Kod njih je pronađena i oduzeta određena količina novca – rekla je portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić.

Vlasnik kluba je Lari Ž. iz Prnjavora koji je osumnjičen za navođenje na prostituciju i kršenja epidemioloških mjera u vezi sa virusom korona.

Uhapšena su i četiri državljanina Slovenije. Kod jednog je pronađen kokain dok su preostali bili pozitivni na testu za drogu. Uhapšeni su odranije poznati policiji.

Kod Bernarda Ć. je pronađena određena količina bijelog praška nalik kokainu dok je za ostale testiranjem utvrđeno da su pozitivni na prisustvo kokaina – dodala je Mučibabić.

(Kurir.rs/ATV)

Tagovi: Prostitucija