Utorak, 21.09.2021.

Nejru Latić Hulusić zbog burkinija udaljili iz jezera u Tuzli: Fašistkinje iz vode su ih ohrabrivale komentarima kako im se gadi što sam ušla takva zamotana

Nedjelja, 25.07.2021. | BiH | Najnovije | Vijesti | Autor

Redateljka I kolumnistica Nejra Latić Hulusić obratila se javnosti putem svog Facebook profila, te je navela kako se osjeća poniženo. Danas joj se u Tuzli desila ne baš ugodna i nimalo prijatna situacija.

“Eh, taman ja pohvalih Tuzlu, minut iza mi prilazi službeno lice Panonika Tuzla BiH da izađem iz vode jer se kupam u burkiniju sa pripadajućim pokrivalom za kosu koje sam bez problema koristila u najeltnijim hotelskim bazenima po svijetu.” navodi Latić Hulusić,  te dodaje:

– Iako sam pri kupovini karte i dolasku na jezera pitala tri službene osobe o pravilima, rekli su da je od ove godine kupanje dozvoljeno u burkiniju, prodali mi kartu danas su me sa pištama koje su ohrabrile skrivene fašistkinje u vodi da komentarišu u lice naglas kako im se: “Gadi što sam ušla takva zamotana” i “Ne može marama i kupanje”. Tako da eto. Druga strana naše Tuzle, šizofrena, palanačka i u suprotnosti sa obavezom poštivanja ljudskih prava na koje se statutom obavezuje grad Tuzla kao djelimični vlasnik kompleksa. Privatnog udjela nema. – navodi ona u svojoj Facebook objavi.

Nadalje, Latić Hulusić spomenula je i kako bi bilo idealno da ličite na Draška Stanivukovića,  pa da imate dobar prijem u Tuzli:

– Tako da može Tuzla, ali dobro pazite da ste bijeli, straight i da ličite ako je kako moguće na Draška Stanivukovića kojeg je za razliku od mene Jasmin Imamović zagrljajem dočekao u rodnom gradu mog muža. –  naglašava redateljka u svojoj objavi na Facebook profilu.