Subota, 27.02.2021.

HOROR! DVA SMRZNUTA TIJELA NAĐENA U SNIJEGU U HRVATSKOJ: Sumnja se da je riječ o migrantima!

Utorak, 26.01.2021. | Najnovije | Region | Vijesti | Autor

Radnici zimske službe tokom čišćenja snijega na Papuku u Hrvatskoj pronašli su dva tijela u snijegu, javljaju hrvatski mediji.

Na dionici puta Velika – Jankovac, odvajanju prema vojnoj bazi, pronašli su smrznuto tijelo, prenosi Pozega.eu.

Nešto kasnije u blizini mjesta pronalaska prvog tijela jedan je građanin pronašao i drugo tijelo. Ta informacija je potvrđena za ovaj portal iz PU virovitičko-podravske čiji službenici obavljaju uviđaj. 

Prve informacije govore da bi se moglo raditi o migrantima koje su hladnoća i snijeg zatekli na Papuku. Još nije poznato je li osim njih bilo još ljudi čija su tijela možda prekrivena snijegom. 

Inače, veliko nevrijeme i snježne vejavice zahvatile su sinoć šire područje Like, a na auto-putu prema Zagrebu kretanje vozila je otežano.

Automobili su se kretali u koloni “mileći” gotovo od napuštanja rejona Dalmacije na glavnom hrvatskom auto-putu u smjeru ka i od Zagreba.

Kamere Tanjuga vraćajući se iz Dalmacije zabilježile su ispred vozila u kojem su novinarske ekipe iz Srbije dva kamiona “grtalice”, zadužena za čišćenje snijega i posipanje pijeska i usitnjenog kamena, rizle.

(Tanjug)

Tagovi: Snijeg