Ponedjeljak, 17.01.2022.

Nova laž i bolesna konstrukcija radikalnog i primitivnog SDA bota Mulahusića

Četvrtak, 13.01.2022. | BiH | Najnovije | Vijesti | Autor

LAŽ

Ponovo je na djelu pogan riječnik ultraradikalnog SDA bota pomračenog uma – Mulahusića.
Ovaj razulareni radikal bestijalnog ponašanja i djelovanja, je ovaj put, uz navodno odobrenje njegovog nalogodavca sa kojim se nedavno zagrljen slikao, odlučio da svoje primitivne i manipulativne napade usmjeri prema Zvizdiću.
Na njegovu žalost i na žalost njegovih nalogodavaca i obožavaoca, potpuno je promašio i temu i metu, jer je potpuno jasno da je riječ o zlonamjernoj i bolesnoj izmišljotini kreiranoj od osobe koja je već odavno pala u ponor moralnog ništavila i koja je zbog svog djelovanja poznata policijskim i pravosudnim organima u BiH i Luksemburgu.

Dakle, poruka za Mulahusićeve nalogodavce – jarana sa slike i kućnog obavještajca – laž neće proći, a pokušaj diskreditacije neće uspjeti, jer svi znaju modele prljavog i prizemnog djelovanja SDA botova.

OBJAVA RADIKALCA MULAHUSIĆA

A ovo je ISTINA:

Ispod je puna slika koja pokazuje otvaranje Sajma poduzetništva i obrta u Brčkom, 2019. godine, na kojoj Denis Zvizdić kao predsjedavajući Vijeća ministara BiH zajedno s gradonačelnikom Brčkog Sinišom Milićem, visokim predstavnikom Valentinom Inzkom i predsjednikom Upravnog odbora Mreže mladih poduzetnika „LUX“ Kristianom Marićem, otvara Međunarodni sajam poduzetništva i obrta „BOSP-EXPO“ 2019.

IZVORNA FOTOGRAFIJA

U laži su kratke noge!

(PRESS)