Utorak, 21.09.2021.

PROCURILA PREPISKA / Botovi SDA u očaju: “Dok se neko mjescima satire da popravi situaciju na društvenim mrežama oni im nabace loptu; Kakvu je samo štetu Jasmina babi nanijela”

Četvrtak, 02.09.2021. | Najnovije | Autor

Agresivni i radiklani botovi SDA već danima su u očaju zbog dešavanja sa i poslije svadbe kćerke njihovog lidera Bakira Izetbegovića. Osim što su mediji otkrili sumnjive veze kuma bračnog para, sa određenim kriminalnim radnjama, a što su u demantiju kojim su se željeli ograditi od njega, potvrdili iz turske firme Tasyapi u kojoj je nekada radio, srbijanski mediji saznali su i za biznis mladoženje sa eskort agencijom na čijoj web stranici se nude usluge raznih djevojaka.

Takav razvoj događaja uz činjenicu da su vjerskom vjenčanju prisustvovali reis Islamske zajednice Husein Kavazović, te predsjednik Turske Redžep Tajip Erdoan, koji je za ovu priliku mladencima proučio ašere, u potpunosti je potukao ovu jurišničku jedinicu.

Koliko su bespomoćni pokazuje i njihova prepiska u kojoj učestvuje i Jasmin Mulahusić, junoša iz Luksemburga protiv kojeg Tužilaštvo BiH vodi opsežnu istragu zbog širenja nacionalne, vjerske i rasne netrepeljivosti.

Prepiska botova