Utorak, 15.06.2021.

Muzur održao drugi sastanak sa privrednicima na Ilidži

Četvrtak, 10.06.2021. | Na mreži | Najnovije | Autor

Nermin Muzur načelnik Općine Ilidža održao je drugi sastanak sa privrednicima na kojem je ponovo naglašen poziv na intenzivniju saradnju u narednom periodu koja će biti partnerska i osnova za budući razvoj.

Prisutni privrednici su se zahvalili pozivu i istakli da su pozitivno iznenađeni pristupom, s obzirom da do sada nisu komunikaciju na ovaj način sa Općinom. Istakli su da se raduju najavljenim procesima i da su na raspolaganju za saradnju.

Muzurovu objavu prenosimo u cjelosti:

Upriličili smo drugi sastanak sa privrednicima na kojem je ponovo naglasen  poziv na intenzivniju saradnju u narednom periodu koja će biti partnerska i osnova za budući razvoj.

Već ranije sam istakao da je direktna komunikacija sa poslovnom zajednicom izuzetno bitna. Naš koncept je komunikacija, pristupačnost i transparentnost u radu. Želimo da stvorimo što bolje i povoljnije uslove u radu naše poslovne zajednice, kako bi na taj način stvorili dodatnu vrijednost za našu lokalnu zajednicu. Izuzetno je važno i da poslovna zajednice bude uključena u izradu Strategije razvoja Općine Ilidža koju pripremamo, jer sam siguran da mogu dati značajan doprinos samom dokumentu ali i razvoju općine Ilidža.

Najavljena je i uspostava baze podataka sa kontakt informacijama privrednika sa područja općine Ilidža, kako bi se unaprijedila saradnja Općine i privrednika, ali i unaprijedila međusobna komunikacija i saradnja poslovne zajednice.

Prisutni privrednici su se zahvalili pozivu i istakli da su pozitivno iznenađeni pristupom, s obzirom da do sada nisu imali na ovaj način da komuniciraju sa Općinom. Istakli su da se raduju najavljenim procesima i da su na raspolaganju za saradnju. Idemo dalje!