Nedjelja, 07.03.2021.

Karleuša i Tošić u šopingu u Turskoj – svi gledaju jedan detalj u Jeleninoj ruci

Srijeda, 17.02.2021. | Najnovije | Autor

Pop zvijezda Jelena Karleuša (42) već nekoliko dana uživa sa suprugom, fudbalerom Duškom Tošićem (36) u Turskoj, a fudbaler nije kao većina muškaraca, te mu nije bilo teško da sa svojom ljepšom plovinom ide u šoping.

Naime, Jelenin prijatelj i saradnik Zoran Birtašević, koji je takođe u Turskoj, zabilježio je momenat u tržnom centru, a na pokretnim stepenicama ispred Zorana vide se Jelena i Duško koju su, sudeći po kesama, pazarili dosta stvari.

Karleuša je bila u čizmama na štiklu, pantalonama i jakni, dok je Duško na sebi imao kaput. Oboje na glavi nose taman kačket, a svima je za oko zapalo ono što popularna pjevačica ima u ruci – u pitanju su kese sa stvarima koje su pazarili u zajedničkom šopingu.

Iako mnogi muškarci izbjegavaju da sa svojim ljepšim polovinama idu u kupovinu koja može da potraje i nekoliko sati, to nije slučaj sa Duškom koji je sa svojom suprugom strpljivo obilazio tržni centar, a možda i nešto pazario i za sebe.

Podsjetimo, Jelena je Dan zaljubljenih provela sa Duškom, a u ponedeljak 15. februara, sa Tošićem i prijateljima bila je na večeri sa poznatim tamošnjim hirurgom, kojeg zovu Dr B.

Karleuša je na Instagramu poslije duže vremena objavila zajedničku fotografiju sa Duškom i uputila mu snažnu poruku. Inače, Jelenu obožavaju u Turskoj i tamo ima mnogo fanova.

Kadrove Duška i Jelene u tržnom centru u Turskoj, ali i još neke njihove momente, pogledajte u galeriji u nastvaku teksta: