Nedjelja, 28.02.2021.

Jovana Balašević: “Volim te, tata, vidimo se u dvorištu”

Subota, 20.02.2021. | Na mreži | Najnovije | Autor

Jovana Balašević, ćerka preminulog kantautora Đorđa Balaševića, oglasila se na društvenim mrežama nakon smrti svog oca.

Starija kćerka Đorđa Balaševića, Jovana Balašević poznata i pod nadimkom Lola oglasila se na svom Instagramu povodom očeve smrti i podijelila objavu koja tjera suze na oči.

Jovana je objavila video u kojem Đorđe i njegova supruga Olivera uživaju u igri s unukama, odnosno Jovaninim kćerima, a koja je nastala u dvorištu njihove obiteljske kuće u Novom Sadu na proslavi njegovog rođendana.

“Mislio sam da ću večeras moći da se iskradem. Kakav divan dan! Svako lice koje vidim je jedno sećanje. Možda sećanje nije savršeno. Ponekad imam uspone i padove. Ali svi smo zajedno, a večeras ste moji. Prekršit ću običaj i reći ću što sam poželio dok sam gasio svijeću: Da vam život bude sretan kao što je moj bio. Da se jednog jutra probudite i kažete: NIŠTA VIŠE NE ŽELIM. 67.godina Zar nisu prošle u trenu?”, citirala je Jovana oca i dodala:

Volim te tata, podario si mi najljepši mogući život, vidimo se u dvorištu.

Uz Jovanu, Đorđe i Olivera dobili su i kćeru Jelenu Bebu i sina Aleksa. Vjenčali su se jednog četvrtka 1981. godine, a njihova je ljubavna priča trajala više od 40 godina i ostat će zapamćena kao jedna od najljepših s ovih prostora.

Đorđe je preminuo u 68. godini u bolnici u Novom Sadu od posljedica teške upale pluće, a bio je pozitivan i na koronavirus. Prema prvim informacijama koje prenose mediji iz susjedne nam Srbije njegov posljednji ispraćaj trebao bi biti održan početkom sljedeće sedmice.